Du kender sikkert ByStroom….

Published on: sep 16 2010 by cven


Og hvis ikke du kender By Stroom er det simpelthen på tide, for de er slet ikke til at komme uden om!!!! Pusletasker eller ej.
By Stroom taskerne er godt på vej til at blive legendariske – ikke fordi de aspirerer til Kelly-tasken, er overplastret med “LV” eller nogen fra de andre ultra-” fine” tasker. Men simpelthen fordi funktionalitet, design og pris går op i en højere enhed ..!
I 2008 blev ByStroom grundlagt af Judith Gerstrøm og siden er firmaet stormet frem på alle fronter. Pusletasker og computertasker er det store omdrejningspunkt og der findes utallige modeller, farver og styles. Taskerne findes i flere størrelser, men er rimelig store allesammen (som moden jo foreskriver). Fællesnævneren for alle taskerne er, at de er genialt indrettet med mange små og store rum, med og uden lynlåse, ud og indvendige lommer, lukning af tasken via lynlås, store handy remme, så tasken kan bæres på skulderen, over barnevognen etc. Taskerne er lavet i kunstskind, men kan sagtens snyde – det er virkelig lækkert og holdbart materiale, der tilmed er pænt at se på.
En af grundene til , at ByStroom står så stærkt (ud over designet og kvaliteten) er helt sikkert også, at taskerne er til at betale. Priserne ligger mellem 5- og 800 kr for alm. basis-modeller, så det er rimelig overkommeligt – også hvis man er storforbruger af tasker, har vovet sig ud i en lidt anderledes model eller bare godt kan lide lidt forandring og en taske i ny og næ… Eks. lancerer ByStroom nye modeller både til forårs- og efterårssæsonen i farver der matcher til moden.
Netop farverne er også et kapitel for sig selv – ikke mindst er vi rigtig spændte på de nye farver, der netop er kommet frem.
Som noget helt nyt er der også kommet clutchs og keyhangers i efterårets modefarver -støvet grå, mørk grå, støvet lilla, støvet lyserød, camel, sort etc. Virkelig, virkelig smarte og matcher selvfølgelig i farverne til de andre tasker.
Endelig tænker du måske …”…Pusletaske … hvad søren skal jeg med den, når jeg er færdig med at slæbe på bleer, klude, vådservietter, skiftetøj, babymos, legetøj etc.?” Her kommer det måske stærkeste punkt ind: du har ikke nødig at lægge den væk, fordi du ikke lige er i det lyserøde/lyseblå candyfloshelvede længere. Du fortsætter bare med at bruge den (eller også starter du bare, selvom du ikke har nogen børn – “pusletasken” er kun speciel ved at indeholde et skifteunderlag etc.)!!! Ja helt ærligt, man skal være mere end almindelig standhaftig for at have lyst til at beholde den blå, sorte eller måske endog røde Babybjørn/ Emaljunge eller-hvad-du-nu-fik-forvildet-dig-ud-i-for-en-taske, efter endt barsel.
TADAAAAA …. Bystroom…. Holder min mund nu og lader billederne på bloggen og Minimums tale for sig selv ….
PSSSSSSTTT….. Hvis du kigger godt efter på nedenstående billede, kan du se nogle af forårsnyhederne 😉

Filed under: By Stroom, clutch, keyhangers, pusletasker

Leave a Reply

*

*