Nyheder fra Småfolk og billeder fra messen ….

Published on: sep 14 2010 by cven


Jeg har stadig en hel del billeder fra den overståede CPH/CIFFKIDS-messe, som jeg gerne vil dele med jer – ikke mindst for at vise jer nogle af nyhederne og så I måske kan fornemme stemningen derinde.
Småfolk var naturligvis en af dem, vi havde møder med og de havde en rigtig spændende stand og mange flotte farver og mønstre at byde på. Vi har jo “kun” hele deres accessories del inde i butikken, men den er efterhånden også RET omfattende. Der er jo både sengetøj, håndklæder, badekåber, suttekæder, savlesmække, spisesmække, plakater, regnslag og indkøbsnet.
De havde faktisk to stande derinde – én med det almindelige børnetøj, og så en til voksentøjet, som de er begyndt at producere lidt mere af. Ingen hemmelighed at humor rangerer højt på prioritets-listen her hos Minimums og der ligger Småfolk lunt med i svinget. De opmærksomme af jer har måske bemærket på billedet, at Småfolks nye satsning med voksentøj kaldes “Most” og har et æble foran, det vil sige æble-most! Det synes jeg da er genialt. At de så også havde en af messens mest originale stand-udsmykninger, hjælper også på det.
Lige nu er deres nye spise- og savlesmække kommet ind. De har det skønneste æble-mønster fra Småfolks velkendte logo og er virkelige lækre. Kvaliteten er noget tykkere end hvad de andre ensfarvede smække er (prisen også en lille smule højere), så de nye holder endnu bedre på væden fra mundvandet og maden. Småfolk’s modeller har i hvert fald været overordentlige populære, så mon ikke, der også bliver taget godt imod de nye??

Filed under: CIFF, CPH, savlesmæk, Småfolk, spisesmæk

Leave a Reply

*

*