Vi er snart hjemme igen ….

Published on: sep 06 2010 by cven


Hvis du har undret dig over, hvorfor der ikke har været lige så meget aktivitet på facebook, bloggen, hjemmesiden etc. som der plejer kommer forklaringen her – vi har holdt mega-lang sommerferie, 17 dage sydpå.
Der skulle en hel del logistik til, før det kunne gå op. Vi har bla. haft flittige folk til at passe hus, lager og pakke varer til jer, så forhåbentlig har I ikke kunne mærke den store forskel, bortset fra at vi ikke har været på telefonen (vi har i hvert fald ikke hørt noget negativt)….
Når vi vender snuden hjemad igen om et par dage springer vi ud i hårdt arbejde. Der er kommet en masse nye varer som skal logges på og skrives om, bl.a. en hel masse uimodståeligt tøj fra Drappa Dot (jeg lover jer, at det er VIRKELIG fint), flotte nye knager til værelserne i mange forskellige farver, søde strikkede plaider i neutrale farver, de fineste hæklede ugler til store og små …. og ja, der er helt sikkert mange flere ting, som jeg ikke liiige kan huske …
Men jeg GLÆDER mig til at komme igang igen ……

Filed under: Drappa Dot, knager, plaider, ugle

Leave a Reply

*

*