Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Sebra efterårs nyheder …

Published on: aug 17 2010 by cven


For en god uges tid siden lovede jeg jer lidt mere update på Sebra og hvad der kommer i de næste måneder.Jeg snakkede med Sebra-pigerne i adskillige timer i løbet af messen både for at bestille tingene hjem – lure lidt ekstra på de (få) ting, som jeg ikke har bestilt og i det hele taget bare for at hygge og snakke lidt med dem. De er nemlig lige så søde og sjove som Sebra-designet giver udtryk for.
Jeg kan kun sige, at der snart kommer VIRKELIG mange ting!! Udover de allerede omtalte nye “limited edition” senge, de skønne hylder og den fantastiske flamingo (som om muligt er endnu mere uimodståelig i virkeligheden end på billederne – bl.a. er den god til at vrikke med halsen og lave hårkunstner), kommer der jo selvfølgelig en masse andre skønne ting: nye stabelklodser med skønne dyr på, nye wallstickers (også som højdemåler), puder – også til gulvet, flere “dots”tæpper i skønne farver, hæklede sengetæpper (også et enkelt til en stor seng), hæklede knager i forskellige størrelser (DE er VIRKELIG skønne og helt, helt unikke!!), festligt melamin til drenge og piger, skønne rangler, musikuroer, den smukkeste dukkevogn i en nærmest hindbærrød farve og mange, mange flere ting.
Jeg har taget en masse billeder derinde, så du selv kan få lidt syn for sagen. Meget utraditionelt havde de delt standen og med de mere tøsede farver på forsiden og drenge-farverne på bagsiden (selvom mange af farverne sagtens kan gå til det ene og det andet køn). Vi starter med at modtage nogle af varerne i denne uge og fra i morgen aften kan du finde en lilla dukkevogn i rattan, en blå trækvogn i rattan, fine hæklede tøjbøjler i flotte farver og alt sengetøjet og sengerandene i den nye “cars and castle”-serie.

Filed under: CPH, dukkevogn, nyheder, Sebra

2 Comments to “Sebra efterårs nyheder …”

  1. Karina siger:

    Uh, de der knopper er bare fede! Fås de i andre farver? 😀

  2. Camilla siger:

    Ja de kommer i 3-4 forskellige farver til drenge og piger (pigerne er koral, og en med lilla striber, kan ikke helt huske drengene mener at der er grønne striber). Men super fede!!

Leave a Reply

*

*