Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Nyt mærke … længe ventet…

Published on: aug 14 2010 by cven


Der har egentlig aldrig været den store tvivl om, at Blafre skulle have en plads hos Minimums. Det er mere end 2 år siden at vi så dem første gang, og vi er nu på krammestadiet, hver gang vi mødes på messen (og dét selvom vi aldrig har købt noget af dem før = meget venlige mennesker). Men det er nu ikke kun fordi de er overordentlige venlige, at vi har lyst til at investere i deres fantastiske brand. De har en sjældent set gennemført retrostil, der har sit helt eget unikke udtryk og selvom det aldrig har været ringe, ser det bare ud til at blive bedre og bedre. Det vil sige at de finder på flere og flere smarte ting og flere flotte design, end man tror er muligt.
DERFOR har vi taget dem ind her til efteråret!
Nu kommer der nemlig også sengetøj i de mest fantastiske farver (selvfølgelig i baby, junior og voksenstørrelse)sammen med puder, bøger, aktivitetskalender, madkasser og kasser i flere designs og størrelser til drenge og piger osv.
Mønstrene er med de allestedsværende, men ultrasøde ugler og hjorte, men også søde motiver som fugle, egern, robotter og traktorer har fundet vej til det Blafre’ske univers.
Vi regner med at varerne er inde i slutningen af oktober.

Filed under: Blafre, bog, hjort, puder, sengetøj, ugle

Leave a Reply

*

*