Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

CPH – en coooool messe ..!

Published on: aug 14 2010 by cven


CPH Kids startede sidste år som en slags udbryder fra den store CIFF Kids messe. Her er stedet, hvor man har mulighed for at købe (STORT!) ind til butikken. Som andre dele af modeugen er messen kun for indkøbere og altså ikke for menig publikum, men undtagelsen er dog, at der er udloddet ca. 200 billetter til de første ja … 200 sultne fashionistaer/børne-mødre og fædre, der møder op ude i Tapperihallerne tæt ved de store elefanter. Billetterne koster 50 kr. og der er adgang søndag fra kl 15-17.
Jeg vil lige komme med et par inspirationsbilleder, så I kan se, hvad det drejer sig om – også hvis I er en af de 200-heldige (fik desværre ikke taget helt så mange stemningsbilleder som forventet), men tror godt at I kan få en fornemmelse. Der var sindsygt mange spændende og flotte stande – forsøger at skaffe flere billeder af dem.
Vi fik handlet rigtig, rigtig meget og der er meget spændende nyt i vente – både nu til efteråret og senere på foråret/sommeren. I løbet af de næste uger skal I nok få forsmag på, hvad der venter. Lige nu kan jeg løfte sløret for at der bliver tænkt meget i (fysisk) butiksbaner samt i tøj.

Filed under: CPH, udstilling

Leave a Reply

*

*