Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

TSSSSYYYY … hemmelige nyheder fra Sebra ….

Published on: aug 04 2010 by cven


TSSSYYY … det er rigtigt, dette er faktisk lidt en hemmelighed (men ikke meget længere).
Jeg ved jo at der er rigtig mange hard-core SEBRA fans derude og selvom vi har ventet længe på det helt nye sengetøj “cars and castles” (der jo kommer om godt 3 uger) er det samtidig lidt spændende at se, hvad der venter ude i fremtiden (læs: i løbet af efteråret og frem). Mon der er nogle der er nysgerrige?
Selvom nyhederne ikke helt er offentliggjort endnu – har jeg fået lov til at snuppe et par billeder og vise jer, hvad I skal forvente af spændende nyheder fra Sebra i den kommende tid.

Først og fremmest kommer den populære Kiliseng i 2 nye flotte farver. Denne gang er “Limited edition” udgaven flot sart turkisblå og smuk frisk lysegul. Det betyder samtidig, at det lakker mod enden med den mørkeblå og mørkelilla udgave.
Du vil også kunne finde større tæpper af de populære “dots”- gulvtæpper, patchwork-lignende hæklede sengetæpper, Skønne, skønne nye puder med print, fine rangler, musikuroer og tøjdyr (bl.a. den skønneste flamingo, som er helt igennem uimodståelig!!!!). Der kommer også et nyt men lidt mindre hyldesystem – de kommer til at ligne en mellemting mellem de almindelige Sebra hylder og det store hyldesystem. Jeg er sikker på, at de bliver supergode på børneværelserne.
Der kommer jo selvfølgelig mange flere ting ind, men tænker at billederne må tale lidt for sig selv og så må I høre om resten, når jeg har været inde på CPH-messen om 1½ uge og mærke og bestille. Men SÅ skal jeg nok sørge for yderligere information til de interesserede.

Filed under: CPH, hylder, kiliseng, nyheder, Sebra, udstilling

4 Comments to “TSSSSYYYY … hemmelige nyheder fra Sebra ….”

 1. Rikke siger:

  Det nye Castle tekstil er bare lækkert, har lige været et smut forbi hjemmesiden og se det.
  På puslepuden står der, at den måler Mål: 65 x 51 x 59,5 cm. Der må da være en fejl, ellers er det en meget høøøøj puslepude. Jeg er interesseret i at kende bredden så jeg kan se, om den kan være på puslebordet. Det må være de 51 der er bredden ikk?
  Mvh Rikke

 2. Camilla siger:

  Du har fat i noget der 😉
  Jo længden er 65, bredden 51 og højden ca. 6 cm. Puden er almindelig standard størrelse, så mon ikke den passer ind på puslebordet??
  Men dejligt at du opdagede det – får det lige rettet i morgen. Tak 🙂

 3. Rikke siger:

  Nu er den ihvertfald bestilt:)

 4. Camilla siger:

  Tusind tak Rikke. Regner med at du modtager den på tirsdag. Så får du jo syn for sagen om den lever op til de hårdt prøvede forventninger 😉

Leave a Reply

*

*