Møbler til børneværelset

Skab en karriere med indretning af rum til børn

Børn i dag har en helt anden plads i familien end for bare få årtier siden. Det giver også helt nye udfoldelsesmuligheder, når man skal indrette børnenes værelser – i dag er det ikke bare et pige- eller drengeværelse, der er tale om, men fuldendte universer, der passer sig til det unikke barn, som de fleste forældre i dag ser deres børn som. Børn i dag er ofte forældrenes projekter – ikke altid så nemt at håndtere, men også noget, der i høj grad kan bidrage til børn med tidligt modnede evner, stor sproglighed og mange talenter.

Det giver dig, der har interesse i indretning og boligstil, en helt ny mulighed for at skabe en karriere som indretningsarkitekt med speciale i børnenes rum. Du kan markedsføre dig med dine særlige evner inden for dette område over for forældrene gennem flere kanaler, men først og fremmest bør du søge at markere dig som en influencer på de sociale medier.

Vælg den rette påklædning

Når du kommer ud til dine kunder, de mange børnefamilier, er det vigtigt, at du har den rette påklædning. Du skal både være smart og seriøs. Hos NA-KD kan du finde lækre bukser til en dame, som vil kunne give den rette profil. På den omfattende webshop kan du browse dig igennem et hav af muligheder inden for kategorien bukser dame, og du kan finde din egen stil for bukser til en dame, hvad enten den skal være ungdommelig, lidt mere businesspræget eller afslappet casual. Det afgørende er, at du afspejler en seriøs, men alligevel afslappet professionalisme, når du kommer ud til kunderne, så de tager dine forslag alvorligt og er villige til at betale den pris, du forlanger for dine ydelser.

Bliv synlig i markedet

For at kunne trænge igennem til en kundegruppe skal man være synlig i markedet. Som nævnt ovenfor vil vi foreslå, at du søger at blive synlig som influencer, dvs. bruger de sociale medier til at fortælle om dine løsninger, dig selv og hvad du kan tilbyde. De fleste influencere inden for dette område er flittige brugere af Instagram, men der er også andre platforme som for eksempel Pinterest og fora dedikeret børn og deres forældre.

Du kan finde forskellige vejledninger til at bruge Instagram og andre sociale medier på nettet, for det er et område, der er i en enorm vækst i disse år. Hvis du er dygtig nok, vil du kunne oparbejde din egen markante profil inden for assistance til indretning af børnenes rum, og dermed har du en reel chance for at kunne komme til at leve af dine services.

Børneværelser og andre rum, hvor børnene har deres domæne, er ofte spektakulært udstyrede, så du vil have masser af muligheder for at tage flotte billeder af dine løsninger, som du kan profilere dig på. Du kan også selv lave videoer og skabe animationer, men ligger det uden for dit kompetenceområde, kan du også købe dig til lidt hjælp på dette område – det er til at komme til for penge og kan få dig til at fremstå max professionel.

You May Also Like