Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Circus-time ……..

Published on: maj 12 2010 by cven


Kunne simpelthen ikke modstå fristelsen af at vise jer dette her værelse designet af den amerikanske stylist Kate Dixon. Hvilket vidunderligt, sjovt, inspirerende og cool børneværelse!! Selvom jeg selv lige har lavet børneværelser herhjemme ligner de på ingen måde dette her (øv bugger, hvorfor havde man ikke bare tænkt på det … nåå ja multible skråvægge i vores tiny weeny lille hus).
Men hvor det være sjovt at have sådan et værelse – og man tror at det er løgn, men hjulet drejer rent faktisk rundt !!!. Helt sikkert den cool’este måde til opbevaring af legetøj, som jeg nogensinde har set.
Synes også at det er ret genialt med de forskellige kludetæpper, der er syet sammen. Bare for at skabe lidt mere liv og spræl på værelset.
Men måske cirkus-tema er lidt oppe i tiden?? Der er i hvert fald stadig masser af fest og farver på interiør-fronten, som eks. det her tapet (har desværre ikke kunnet opsnuse, hvor det er fra).
Et andet cirkusværelse – der godt nok minder en hel del om det 1. er det her fra en nylig episode af Xtreme Home makeover. Men hvor mange har helt ærligt plads til et pariser-hjul (ok i lille skala) hjemme i hytten?
I mindre cirkus-målestok lavede Sebra et lille cirkus-tema sidste år. Vi har stadig et par uroer og lidt dukker tilbage – og nu til en rigtig god pris.
Og endelig skal du lige have et billede af vores lokale cirkus her i Helsinge – måske du kender det? Det er det hedengangne Cirkus Kanutski, der var noget nær danmarks-kendt i fjernsynet i 80’erne.

Filed under: Cirkus, ideer til børneværelse, Sebra

Leave a Reply

*

*