Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

We love kitch ……

Published on: apr 20 2010 by cven


og kitch’ede er de her lamper fra tyske Heico. Måske du allerede kender dem? Mange butikker har dem i hvert fald og nu også os. Det der skubbede os igang var egentlig vores besøg i Amsterdam i Januar – lamperne var ALLE steder og i alle afskygninger, så vi kunne simpelthen ikke undgå at forelske os i dem.
Vi har fået 1. sending nu og anden sending kommer i løbet af et par uger – dvs dér kommer der endnu flere sjove og skøre modeller. Allerede nu er der dog en del at vælge imellem – den klassiske paddehat/fluesvamp i flere forskellige farver, den uimodståelige bambi, kanin, dinosauer, den skrappe majestætiske gås og de über-kitchede nisser med tilhørende hus (helt klart min personlige favorit).
Lamperne er ikke bare fine at se på, de er selvfølgelig også ganske nyttige som hyggelampe eller natlampe til podernes værelse eller ethvert andet sted i huset for den sags skyld. Naturligvis kan de tilsluttes stikkontakten og har en svag 15w pære, der giver et blødt, fint skær. Af sikkerhedsmæssige årsager er de strømførende dele lukket forsvarligt inde (med skruer)for at undgå små pilfingre.
En helt igennem skøn lampe til en fornuftig pris – et dekorativ og lettere skørt indslag i ethvert rum, ikke mindst i børneværelset.

Filed under: børneværelse, Heico, hyggelampe, lamper, natlampe

Leave a Reply

*

*