Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Sebra-nyt og opdaterede kendinge …..

Published on: mar 30 2010 by cven


Så er der igen kommet en “lille” portion nyheder fra Sebra (og her taler vi altså ikke om, hvor meget det fylder på lageret, men om at det kun er en smule ud af forårets mange nyheder).
Og som vanligt er jeg fristet til at sige, kan du allerede nu godt begynde at glæde dig. Den lilla og den blå Kiliseng har vi præsenteret for ikke så lang tid siden, møbelsættene og hylderne ligeså. Hvis du er en hard-core Sebra-fan (eller bare følger med hos bl.a. Minimums) vil du helt sikkert kunne genkende nogle af modellerne, selvom designet er blevet opdateret og passer til den nye serie (og farver)med slot til pigerne og garage til drengene.
Jeg vil først og fremmest nævne de utrolig flotte wallstickers, som jeg har været så spændt på. De har den vanvittige pris a 100 kr, hvilket jeg virkelig synes er et scoop. De hæklede uroer og kufferterne er også nærmest uimodståelige og ungerne elsker at have en lille kuffert med rundt på besøg hos venner og familie.
Men også de skønne flodheste-gulvpuder er virkelig skønne sammen med de nye rangler (prøv bare at se den utrolige hypnotiserende elefant), den mørkhårede dukke Anna (veninde til Lise)og de altid populære armbånd og halskæder.
Og tænk dig, der kommer endnu mere i løbet af de næste par måneder…..!

Filed under: dukke, gulvpude, kiliseng, kuffert, rangle, Sebra, Tøjdyr, uro

3 Comments to “Sebra-nyt og opdaterede kendinge …..”

 1. Hej 🙂

  Jeg tænkte på, om I stadigvæk har flodheste-gulvpuderne fra Sebra? Jeg er nemlig meget interesseret i en i drengefarverne, men kunne desværre ikke finde dem på jeres hjemmeside.

  Mvh Simone

 2. Minimums.dk siger:

  Hej Simone

  Flodhestene er desværre udgået for flere år siden, men har svært ved at gå i glemmebogen. Jeg ved, at de for nuværende ikke kan skaffes, da de simpelthen ikke findes. Jeg skal ikke kunne sige, om Sebra kan finde på at lave dem igen, for de er stadig meget efterspurgte (og vi er mange, der meget kraftigt, har opfordret til at de skal have en revival 😉 ). Så vi håber, men der går nok noget tid ….

 3. Ej hvor er det bare ærgerligt! Sådan en ville min søn ellers få god gavn af..
  Men tusind tak for svaret 🙂

Leave a Reply

*

*