Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Washi tape/ masking tape og krea-jul

Published on: dec 09 2012 by cven

Jeg har flere gange lovpris Washi tape/ Masking tape efter at have “set lyset” tidligere på året. Tapen er simpelthen bare så anvendeligt til alle mulige ting, at jeg konstant bliver overrasket. Jeg var lige en tur rundt om Pinterest – det mest fantastiske sted at samle inspiration, for at finde lidt nyt i fht. Washi tape og jul. Her fandt jeg en masse sjove billeder, som jeg gerne vil dele med dig (du kan finde mange flere derinde). Og meget af det er da slet ikke til at stå for – for hvor nemt er det ikke lige at få et juletræ (og endda pynte det)et hvilket somhelst sted i huset, lave customized julekugler, til og fra kort .. ja endda et gevir til væggen??

Filed under: DIY, julepynt, Washi tape/masking tape

One Comment to “Washi tape/ masking tape og krea-jul”

  1. A + K = ♥ siger:

    Det altså og bare en god idé, man kan lave så mange hyggelige og fine ting (:

    – Kit

Leave a Reply

*

*