Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Sneak peak på Ciff ….

Published on: feb 17 2010 by cven


Mange spørger hvordan der er på messerne – altså de store “indkøbsmesser”, hvor vi ofte køber mange af vores varer. Mit svar er: ganske stort og ikke altid lige hyggeligt i virkeligheden (selvom diverse mærker bestemt gør deres for at slå krumspring og gøre det så spændende og interessant som muligt). Men alligevel er der en sælsom stemning over det – det syder og bobler jo af spændende, nye ting og sager, og jagten går ind, for hvad kunne være interessant at prøve af og præsentere for kunderne i den kommende sæson? Jeg synes, at man i hvert fald altid går derfra i opløftet stemning og bare GLÆDER sig til det næste halve år indtil tingene kommer (og indtil næste messe kommer).

I år var der to messer i København CIFF og CPH – begge havde bestemt noget rigtig godt at byde på. Jeg har desværre kun fået taget billeder inde fra CIFF i denne omgang(fordi kameraet var optaget den anden dag af fastelavnsfesten i børnehaven).
Jeg tror, at vi hos Minimums måske kommer lidt lettere over det end mange andre, fordi vi somregel ikke sidder i timelange møder og skal vælge kollektioner ud. Joo, vi har da lidt tøj og får helt sikkert mere og mere ind, så vi snuser lidt til det. Men møbler …… det er ligesom lidt mere håndgribeligt 😉

Du får lige et billede af en af de ting, vi venter ind i løbet af august – for de er da slet ikke til at stå for vel??

Filed under: CIFF, CPH, udstilling

Leave a Reply

*

*