Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Kilisengen fra Sebra … Limited edition

Published on: feb 15 2010 by cven


Måske en af de mest fantastiske senge, der nogensinde er lavet til børn. Jeg er sikkert på at du kender den – om ikke andet så tror du måske, at du kender den, fordi den i formen minder så meget om den berømte Junoseng eller Lille Per seng, som den også bliver kaldt i folkemunde. Det er dog på ingen måde den samme seng – Kilisengen bliver produceret af danske Sebra og er helt ny-designet.

Sammen med designet er sikkerheden selvsagt meget vigtig – derfor er der lavet en række foranstaltninger på sengen, så den lever op til de højeste krav. Bl.a. er endestykkerne forsynet med plexi-glas, således at fingre og især små tæer ikke kan komme i klemme og finde afsæt til en springtur over gærdet. Sidestykkerne er forsynet med magneter, så de sidder bedre fast og ikke er i risiko for at falde ned, ligesom de kører i en indfræset rille i siden, så alt passer sammen som hånd i hanske. Naturligvis har tremmerne den anbefalede afstand, så der ikke er risiko for at barnets hoved kommer i klemme.

Som en anden praktisk ting kan babysengen trækkes ud til juniorseng, så den kan bruges helt fra fødsel til 6-8 års alderen. Når den bruges fra fødslen er det en god ide at skærme sengen af med eks. en tyk sengerand, så baby føler sig tryg. Sengen måler 70 x 110cm som alm. babyseng / tremmeseng og 70 x 150 cm som juniorseng.

Sengen er lavet i birketræ i de baltiske lande og malet med giftfri maling. I flere år har den eksisteret i klassisk hvid, men kom sidste år også i natur-bøg og i sort. I år kommer sengen i begrænset oplag – som limited edition model – i moderigtig mørk lilla til pigerne og flot kobolt blå til drengene. Farverne passer naturligvis som altid ind i Sebra’s kollektion af sengetøj og tilbehør, legetøj og interiør og kan ikke undgå at gøre sig flot på børneværelserne. Designmæssigt ses sengen ofte i boligblade og livsstilsreportager fra ind og udland.

Hos Minimums har vi som hovedregel altid alle sengene på lager og kan sende afsted med et par dages varsel. Sengene kommer normalt med fragtmand, men i Hovedstadsområdet og Nordsjælland, hvor vi selv holder til kan fragtfri levering sagtens arrangeres.

Filed under: babyseng, juniorseng, Sebra, sengerand, tremmeseng

Leave a Reply

*

*