Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Forårsfarver hos Sebra …

Published on: feb 15 2010 by cven


Vinteren kan være både hyggelig, men også en lille smule trist med lange mørke farveløse dage, der ligner hinanden …. Når vi kommer hen på denne tid af året trænger jeg VIRKELIG til noget sol og sommer (som nok 90 % af Danmarks befolkning). Derfor er det kke svært at lade sig rive med og være begejstret for de fantastiske nye farver, der kommer ind fra Sebra: koralrød, turkis, mintgrøn, koboltblå, lilla, lyserød m.fl. Der er virkelig dømt “Miami-style” på børneværelset og i garderoben dette forår.
Sebra har produceret deres populære hylder og bord/stolesæt i de flotte nye farver, der slet ikke kan undgå at vække glæde og begejstring. Tilmed er bord/stolesættene igen kommet i to forskellige størrelser (og priser). Mange kunder efterspurgte det lille bord, der blev produceret for et par år siden, fordi det passede så fint ind på de mindre børneværelser. Heldigvis har Sebra taget det til efterretning og har tilmed peppet det op med fede farver, så det passer ind i kollektionen.
I løbet af foråret venter vi MANGE flere varer fra Sebra bl.a. ny sengetøjsserie til drengene og pigerne, kufferter, magnettavler, gulvtæpper, dukker, rangler, uroer, wallstickers og meget, meget mere ….

Filed under: bord-stolesæt, forårstøj, hylder, nyheder, Sebra

Leave a Reply

*

*