Møbler til børneværelset

Indret køkkenet i børnehøjde

At forberede mad i køkkenet sammen med børnene er en fantastisk måde at tilbringe kvalitetstid sammen på, og lige så vigtigt, lære børnene værdifulde færdigheder. Her giver vi tips til en god start i køkkenet, og hvad der er vigtigt at overveje i forhold til køkkeninteriør, når børnene skal hjælpe til.

Måltidskasser er i stigende grad blevet populære over de seneste år. De leverer friske, forudbestemte ingredienser direkte til døren sammen med opskriftskort, der gør madlavningen til en leg. Og når det kommer til at inddrage børnene, kan måltidskasser gøre oplevelsen sjov og lærerig.

Brug tiden med børnene

Prøv for eksempel måltidskasser fra RetNemt, hvor du kan vælge mellem 60 forskellige retter hver uge, og som du og børnene kan være sammen om at forberede. Med måltidskasser fra RetNemt slipper du for besværet med at købe råvarer og planlægge opskrifter – tid, som du kan bruge sammen med børnene i køkkenet.

Når børn er med i køkkenet er det dog også vigtigt at sørge for at interiør og redskaber er sikkert. Sørg for, at alle potentielt farlige genstande som knive, gryder og fødevarer, der er meget varme eller kolde, holdes uden for børnenes rækkevidde, medmindre de benyttes under voksen tilsyn.

Overvej også at købe børnevenlige udgaver af visse redskaber, såsom plastknive til grøntsagsskæring, mindre kogegryder og skåle, så de kan håndtere dem uden problemer.

Alt det, børnene skal have adgang til, skal være inden for deres rækkevidde. Dette kan omfatte skærebrætter, fade og service. Du kan bruge lavere hylder eller skabe til at gemme disse genstande. Og hvis muligt, indret et område i køkkenet, hvor børn kan sidde og forberede fødevarer.

Så er I klar til at lave mad på den gode måde.

You May Also Like