Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Er du klar til …UDSALG?

Published on: dec 29 2009 by cven


Jeps, jeg har siddet oppe den halve nat for at finde ud af, hvad vi skal have på udsalg i år og nu er det klarlagt….
Vi starter fredag den 1. Januar med tonsvis af gode tilbud på de fleste af vores mærker. Nogle af mærkerne har vi jo allerede sat ned, men der kommer endnu flere spændende tilbud på bl.a.: Novastar, Katvig, Småfolk, Babylegs, Mow Living, Roommate, Sebra, Smallstuff, Skip Hop, div. wallstickers mfl. Du vil kunne spare mellem 10 og 70% så denne gang håber jeg, at det bliver ekstra sjovt for alle.
Nogle af de i forvejen nedsatte varer giver vi lige et hak ekstra, så de er også værd at holde øje med. Vi kan dog ikke udelukke, at der løbende kommer lidt mere til, efterhånden som vi får talt varelager op. Men som med alt andet er det om at være hurtig – nogle af tingene er der kun en af – andre er der mange, så tøv ikke for længe.
Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, får du automatisk besked om startskuddet.
Rigtig god fornøjelse ……

Filed under: BabyLegs, Katvig, MowLiving, Nova Star, Roommate, Sebra, Skip Hop, Småfolk, Smallstuff, Udaslg

Leave a Reply

*

*