Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Merry X-mas og alt det der ….

Published on: dec 27 2009 by cven


NU er vi endelig ved at have pustet ud oven på julen og alle dens strabadser. Den 23. indløb den sidste besked om, at alle pakker fra Minimums var kommet til tiden (denne var til Norge) og det var noget af en lettelse. Forhåbentlig er alle også blevet glade, overraskede og lykkelige for alle de lækre ting, som er blevet sendt afsted.
Desværre er vores hus ikke pyntet særlig meget i år – der har simpelthen været for travlt, men da jeg faldt over dette her billede, begyndte jeg allerede at glæde mig til næste år – dér må det da kunne lykkes ;)Billedet er forøvrigt lånt fra bkids.
Men rigtig glædelig bag-jul til jer alle ….

Filed under: julepynt, Minimums

Leave a Reply

*

*