Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Sebra julepynt ……

Published on: dec 10 2009 by cven


Bedre sent end aldrig er vist mit motto i disse dage …..
Men for godt 3 uger siden kom det første julepynt fra Sebra ind i butikken. Vi var rigtig spændte på at åbne kasserne og se hvad der var i (det er jo ikke alle detaljer man kan huske fra august, hvor vi købte ind). Lidt ligesom juleaften med …”hvad er der i æsken ..”

Men i kasserne var der flotte nissehuer til drenge og piger, smarte adventskalendere, julepynt til juletræet eller trolde- og grangrenene, fugle på snor (hmmm,, lyder egentligt lidt makabert) samt søde små drenge og pigenisser.

Al julepynten er rigtig børnevenlig, så mon ikke der er mulighed for lidt ekstra pynt på børneværelserne, så børnene kan få deres helt egen pynt??

Filed under: julepynt, Sebra

Leave a Reply

*

*