Er du også ved at være træt af sækkestole???

Published on: okt 04 2009 by cven


Svaret er Helgo. Helgo er den superfine stol, vi har fået hjem fra Hay. Det er egentlig en sækkestol og så alligevel ikke – i hvert fald ikke en af de posede af slagsen. Helgo er en smart formsyet sækkestol, der har form som en lænestol, men er ligeså blød og behagelig som en sækkestol. Fordelen med en sækkestol er, at den former sig som en cocoon efter kroppen, så den er vældig behagelig og afslappet at ligge i og en lille smule huleagtig.
Helgo har en god børnestørrelse (Mål: B: 45cm D: 39 cm H: 55 cm), så den passer ind på de fleste værelser eller lige kan få en plads inde i stuen.
Vi kunne ikke helt vælge, så vi tog en af hver farve med hjem – rød, grøn og grå.

Filed under: Hay, Helgo, lænestol, sækkestol

Leave a Reply

*

*