Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Hay – har du set at vi har fået …

Published on: okt 04 2009 by cven


Ja … Hay?? Vi er ret stolte over at have kapret et af de hotteste danske designhuse til Minimums. Hay har igennem de sidste år været toneangivende for dansk design med deres innovative og farverige designs og har været i stand til at nå ud med deres design.
Som så mange andre var det “Pinocchio” – gulvtæppet, som vi først faldt for for flere år siden. Et helt igennem genialt og nyt koncept med at sætte hundredvis af små filtkugler sammen til et stort rundt gulvtæppe i mange forskellige farver. Superflot på børneværelset (hvis man ellers synes, at man kan undvære det i stuen) og samler naturligt de mange farver, der ofte er inde hos børnene.
Heldigvis består Hay’s kollektion af meget mere end bare gulvtæpper. Eksempelvis de flotte “Display Me” boxe i gennemsigtigt akryl. Boksene er super til at hænge på væggen – enkeltvis eller i grupper, som et flot display til forskellige små kunstværker og skatte. Lidt ligesom en sættekasse, boxene er bare ét stort rum, så de kan indeholde en eller flere store ting. De fåes i flere forskellige størrelser og dybder og med åben eller lukket front. Helt genialt og ganske uforståeligt, hvorfor ingen har fundet på det før ….

Filed under: design, gulvtæpper, Hay, hylder, sættekasser

Leave a Reply

*

*