Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

DIY – regndråbe pude

Published on: nov 14 2012 by cven

Det er efterhånden længe siden, at vi har haft et DIY-projekt herinde. Så da jeg faldt over den skønne regn-dråbe pude tænkte jeg, at den da var selvskrevet hertil. Det virker somom den er ret nem at lave – måske jeg også ligefrem har en chance 🙂 ?? Du kan selvfølgelig forme den som du vil, men hvis du vil lave sådan en magen til skal du bruge: ¤ en gammel sweater ¤ madpapir ¤ stof ¤ vat (fra stofforretning) ¤ saks ¤ lille stykke sort filt ¤ Sort broder garn ¤ koral broder garn

Trin 1: Tegn en regndråbe på madpapiret (tillad 1/4 til søm) Trin 2: Marker mønstret på sweateren og klip regndråben ud Trin 3: Klip en tilsvarende regndråbe ud af det andet stof Trin 4: Læg regndråberne ved siden af hinanden og begyndt at sy sømmen/indersiderne sammen. Lad nogle cm. være åben i bunden Trin 5: Klip 4 ben af den sorte filt. Tillad igen 1/4 til sømmen. Sy benene sammen og fyld vattet i Trin 6: Sy benene på regndråben Trin 7: Fyld vattet i regndråben og sy bunden sammen Trin 8: Broder øjne og mund på og så er den færdig 🙂 Det lyder da meget nemt ik?? Tænker at det lige er et projekt for min kreative datter på 7. Måske man ligefrem kan samle alle tingene og give det som en adventspakke til frøkenen om 3 uger …..? Venligst lånt herfra

Filed under: DIY, pude

Leave a Reply

*

*