Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Weehee …. 4 dage i shoppinghimmel/helvede …

Published on: aug 09 2009 by cven

Lige hjemvendt fra 4 dage i absolut shopping himmelen (eller helvede afhængig af hvem man er) med krydser i øjnene, åndenød, eftertænksomhed og ømme, ømme fødder. Men bestemt en oplevelse rigere ….

Måske du allerede har gættet at de sidste par dage er gået med at skridte afstande af, se på nye mærker og bestille allerede repræsenterede mærker hos Minimums ind på den netop overståede CIFFKIDS – messe i Bellacenteret. Spændende som altid men også et spørgsmål om at holde tungen lige i munden 🙂
Vi har selvfølgelig bestilt det meste af alt det spændende nye fra både Sebra, Smallstuff, Babushka og Nova Star. Og det bliver rigtig fedt at få hjem. Flotte farver på tøjet – blå, lilla og koral, og en masse ting til både leg og værelset.

Selvfølgelig blev der også tid til at snakke med nye mærker og selvom vi ikke skal løfte sløret for dem alle endnu (rart med lidt spænding ik??)så tør vi godt love at der bliver lidt af hvert …
Bl.a. har vi den glæde at kunne præsentere sengetøj, lamper og accessories fra det kendte danske kløvermærke Holly’s samt de fedeste læderpusletasker fra danske By Stroom – helt unikke tasker som vi simpelthen ikke kunne få øjnene fra (og så har de en sindsyg god pris synes vi selv). Der kommer både pusletasker og computertasker men alle kan også bruges som almindelige tasker.
Spændende, spændende, spændende og vi kan som sædvanligt næsten ikke vente ……..

Filed under: Babushka, By Stroom, Holly's, interiør, lamper, Minimums, nyheder, pusletasker, Sebra, sengetøj, Smallstuff, tøj

Leave a Reply

*

*