Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Smallstuff ligger stærkt i svinget ….

Published on: jun 07 2009 by cven


Da jeg så denne fodbold inde på Smallstuff-standen på CIFF-messen i Bellacenteret for snart 4 måneder siden var det første jeg tænkte: “Hvorfor er der ikke nogen, der har fundet på det før??”. Det var det virkelig. Jamen det er jo SÅ indlysende at lave en rangle som en fodbold – genialt – det burde jo være lavet for årtier siden! (Og hvis det er, så er det rigtig pinligt, men JEG har simpelthen aldrig set det, selvom jeg jo leder massivt efter spændende ting hos mange forskellige brands i ind- og udland).
Nå, men ud over de her geniale bolde, så har Smallstuff også produceret de sødeste hæklede uroer, punge, vimpler, halskæder og matchende pude og gulvtæppe i sort/hvide striber ….
Som altid er der fest og knald på farverne hos Smallstuff, så det er bestemt ikke et kedeligt følgeskab. Vi er i hvert fald altid spændte på, hvad de nu kan finde på til næste gang. Også her har vi stadig lidt i vente …. vi kan nævne suttekæder, barnevognskæder, dukkesenge og dukketæpper …

Filed under: gulvtæpper, interiør, legetøj, nyheder, puder, rangle, Smallstuff, uro

Leave a Reply

*

*