Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Ohøj … Afsted til slottet …

Published on: maj 14 2009 by cven

Hold nu lige hestene an – det er først i næste uge at du kan møde os på Danmarks største livsstilsmesse på Ledreborg slot fra torsdag d. 21. til søndag d. 24., så der er masser af tid til at pudse rustningen og køre batteriet i stilling.
Vi står – selvfølgelig – alle 4 dage lige midt på den skønne allé ved cafeen og skuer ud over folkemængden. Vi tager selvfølgelig en masse ting med – hvad ved vi ikke helt endnu, men vi lover at det nok skal blive spændende ….. Problemet er bare at vælge (sådan er det altså også for mig, selvom jeg går omgivet af alle de skønne sager hele dagen), så det bliver nok en skønsom blanding af noget nyt, noget helt nyt, lidt gammelt, gode tilbud og uimodståelige fristelser ….
Mon ikke vi slæber en del Sebra, Smallstuff, bObles, Giddy Giddy, wallstickers, flag osv med?
Vi får se – går i hvert fald ind i planlægningsfasen fra nu af …..
Uuhhhh, vi glæder os … Håber på godt vejr, må hellere gå ud og sende flokken af mariehøner afsted …
Filed under: bObles, flag, Giddy Giddy, Ledreborg slot, livsstil, Sebra, Smallstuff, udstilling, wallstickers

Leave a Reply

*

*