Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Harlekin på børneværelset

Published on: nov 06 2012 by cven

Harlekintern i boligen er slet ikke slut – bare se det her børneværelse! De må bestemt være mere end almindelig vilde med ternene – og farver, for hold da op det er en smule overvældende synes jeg. Men modigt og vovet – to egenskaber jeg rigtig godt kan lide. Synes at den grå væg fungerer rigtig godt sammen med de mange farver og mønstre, som en rolig pendant til alt det vilde. De sprudlende farver passer fint sammen, da de er holdt i samme klarhed med vægt på flere mørke farver med enkelte lyse afstikkere. lamperne er jeg fuldstændig dårlig med – specielt loftslampen i tråd og mange farver er helt skøn og unik, men også den finurlige og meget farverige standerlampe er fantastisk. Hele værelset bærer præg af kitch – måske specielt sengen med den store sjølfe (lidt “over-the-top” for mig, men pigerne vil sikkert elske det). En rigtig god ide med en sløjfe i stedet for den sædvanlige sengehimmel, hvis nu tøse-prinsesseværelset skal være lidt unikt. Har du lagt mærke til kommoderne? Kan specielt godt lide dén med de åbne hulrum til at stille bamser etc. i. En væg med tavlekridt, et legekomfur, en cosy stol, flagvimpel samt legemøbler man kan klatre i, må nærmest være en menneskeret på et børneværelse.

Filed under: harlekintern, ideer til børneværelse

Leave a Reply

*

*