Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Børneværelse med stil

Published on: nov 04 2012 by cven

Vil bare lige vise jer 3 hurtige billeder af et skønt, skønt børneværelse, der – for mig – oser væk af rigtig god stil, delikate farver og skønne udvalgte ikoner. For indrømmet – jeg er super nem at ramme ligeså snart et børneværelse indeholder en Eames “Hang it all” knagerække. Men at der så samtidig er den skønne, fantastiske, super stilige “String”-reol (og ja, vi arbejder på sagen ;)) ) som er helt uundgåelig for tiden, samt puder fra både Areaware og Lucky boy Sunday gør jo ikke ligefrem situationen værre. Kan super godt lide den der sammensætning af farver, små finurlige ting med personlighed, illustrationer der er klare i udtrykket samt en stor dominerende lampe med en anderledes form.

(Billederne er fra Pinterest)

Filed under: ideer til børneværelse

Leave a Reply

*

*