Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Babyværelse – lækkert i sort/hvid

Published on: okt 29 2012 by cven

Måske er det årstiden, men jeg, der plejer at være helt tosset med farver – ping-pang såvel som douche, er faldet totalt for dette skønne sort-hvide babyværelse. Jaaaaa, jeg ved godt at det sidste værelse, jeg viste jer også var et sort-hvid (junior-)værelse, men nu får I så lige ét til ….. For skønt er det da – og ganske uimodståeligt synes jeg !!! Hvidt og stilrent og med det skønneste tapet (og sødeste små kanin heico-lamper) Hvad synes I ??

Billederne er venligst lånt fra denne skønne blog – og ja Finland – hvor ellers 😉

Filed under: Babyværelse, ideer til børneværelse, sort-hvid

Leave a Reply

*

*