Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Fedt drengeværelse i sort/hvid

Published on: okt 24 2012 by cven

Jeg kunne slet ikke lade være med at trække på smilebåndet, da jeg så dette coole drengeværelse fra den søde, personlige blog fargebarn.blogspot. Det er meget enkelt og nærmest lidt spartansk indrettet med en ret konservativ/gennemgående sort/hvid farveholdning uden så meget spræl, men det fungerer nu ret så godt synes jeg. Netop at der er et konsekvent valg med farverne og at der er små finurlige overraskelser rundt omkring med sjove figurer på uventede steder, DIY-løsninger etc. gør, at det hele ikke bliver så stift og højtideligt. De gule puder og et lille strejf af turkis bliver kun endnu stærkere af, at der ikke er så meget af det. Nogle gange kan det måske også blive for meget farvelade??

At ikoner som Fine little day, Ferm living, Designletters bliver blandet med Ikea og noget der ligner æsker fra Søstrene Grene gør værelset mere levende (og opnåelig). Hvis du undrer dig over, hvorfor der ikke er så meget legetøj, så er det dels gemt godt væk og dels findes i et legeværelse ved siden af 😉

Filed under: Design letters, Drengeværelse, Ferm Living, Fine Litte Day, ideer til børneværelse

Leave a Reply

*

*