Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

DIY skrivebord – efterårets projekt på børneværelset

Published on: okt 15 2012 by cven

Jeg hører ret tit fra kunder, venner og bekendte, at de har virkelig svært ved at finde skrivebord til børnenes værelser. Enten er det for stort, for småt, lang, for smalt eller noget helt andet. Og helt ærligt – det er sgu heller ikke nemt! Mange af de modeller der er på markedet (til børn) er RET så kedelige, anonyme, hvide, grå, lige op og lige ned. Selvfølgelig kan man altid lave noget sjovt ved siden af – pynte med kasser i fine farver, finurligt skrivebordstilbehør som blyantsopbevaring, papir, pynt og andet nips, meeen alligevel …. Så her kommer der et par festlige ideer, som børnene helt sikkert ville synes var spas. Der er borde både for store og små, drenge og piger. Udfordringen er nok for dem, hvor hænderne er skruet rigtig på, har lyst til en udfordring, er kreative og ikke mindst har nogle børneværelser, hvor der også er lidt plads (men man sige jo at pladsen til børneværelserne er blevet næsten fordoblet de sidste 30 år, så der skulle da være en chance)…

Billederne har jeg tyvstjålet fra en fransk hjemmeside, hvor du også kan snyde og købe det, hvis du lige har nogle tusind for meget i husholdningern 🙂 men ellers er det frem med skruetrækkeren, stiksaven og penslerne og afsted til det nærmeste byggemarked (for har du ikke efterårsferie? 😉 ).

Filed under: børneværelse, customized møbler, DIY, Skrivebord

Leave a Reply

*

*