Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Køjeseng – ideer til børneværelset

Published on: okt 10 2012 by cven

Der findes et utal af muligheder for køjesenge til børneværelset – det er bare om at vælge. Rigtig mange falder for modellerne fra Ikea og Ilva, andre køber nogle af de dyrere og mere designede/specialicerede modeller, men jeg tror, at flere og flere finder mod til at slippe fantastien løs og finder ud af at designe og bygge køjesengen selv af eks. MDF plader. Fordelene ved at bygge selv er åbenlys – sengen er customized til værelset, du bestemmer selv farver og udformning og – ikke mindst – du kan lave nogle rigtig sjove værelser, som både kan være praktiske, pæne og gode til leg. Som et sidste trumfkort er DIY-byggeprojekter intet mindre end perfekte til søskendeværelser, hvor du kan bygge sengene, så der er plads til to og alligevel efterlader lidt privat rum til hvert enkelt barn. Hvis pladsen er lille er det naturligt at sengen skal op i højderne – ikke mindst fordi der bliver ekstra plads til leg og kreativitet på gulvet og under sengen, samt specielle opbevaringsmuligheder og lækre løsninger. Jeg har tidligere vist billeder af køjesenge og sjove børneværelser, men se lige de her billeder, der er fine på hver deres måde, som eks: sky-sengen billede 6(skabt til drømme), den superfantastiske seng på billede 2, der samtidig er et praktisk multimøbel – perfekt til mindre værelser (eller til at skabe rum i store værelser),smart værelse til 2 (billede 3), Den übercool løsning med seng og skrivebord (billede 4), den fede (og hyggelige) løsning, der oser væk af sommerhus og hule med god opbevaring nedenunder (billede 5), samt det sjove værelse med de fede løsninger (billede 7).

Filed under: customized møbler, dele værelse, DIY, ideer til børneværelse, køjesenge

2 Comments to “Køjeseng – ideer til børneværelset”

  1. Snullemor siger:

    Tænk sig at sove på en sky…

  2. Minimums.dk siger:

    Ja, det må være dejligt ik?? Tror at man drømmer godt :))

Leave a Reply

*

*