Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Hay – Pinocchio på børneværelset??

Published on: okt 04 2012 by cven

My love, my darling, my precious (med eller uden den der vislen fra Gollum) – kært barn har mange navne, men ja – indrømmet – jeg æææælllskerr Hay. Det har jeg helt sikkert skrevet ca. 1 mia. gange før, men som med alt andet man holder af tror jeg, at det er sundt at proklamere det en gang imellem. Bare så man holder kærligheden i live. Ligesom et godt gammelt ægteskab. Derfor synes jeg, at I fortjener at se de underskønne Pinocchio tæpper endnu en gang – genstanden for min første kærlighed (og ja, det var inden “Godmorgen Danmark” også kastede deres kærlighed på det). Og ikke bare Pinocchio – men det multifarvede helt præcist! Gammel kærlighed ruster aldrig eller hvad er det nu man sige? Jeg synes i hvert fald at de (tæpperne og Hay i al almindelighed) er ligeså skønne som dengang.

Men nu til spørgsmålet – kan Pinocchio fungere på et børneværelse?? Ja det synes jeg da i høj grad de kan. Der er noget let, legende, nysgerrigt og farveglad over dem, og det er i min verden indbegrebet af børneværelset. Så vupti – JA! Godt nok kræver det en solid pengepung, gode nerver og tålmodighed med støvsugeren, men ja – det kunne sagtens fungere. Bare se her (og kom ikke og sig at det ikke ser godt ud):

Hvad synes I??

Filed under: børneværelse, Hay, ideer til børneværelse, Pinocchiotæppe

One Comment to “Hay – Pinocchio på børneværelset??”

  1. Lena siger:

    Helt sikkert et hit på børneværelser…. De er så rare at ligge/sidde på.

Leave a Reply

*

*