Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Published on: sep 19 2012 by cven

På efterårets “Maison et object”-messe fandt vi rigtig mange spændende ting, som både var nytænkende, fedt design, sjovt og lækkert. Da vi for nogen tid siden spurgte på Facebook, hvad kunderne kunne tænke sig at se lidt mere af, var der rigtig mange fine svar men bl.a. sengetøj, møbler, opbevaring, lamper og nips til børneværelset blev nævnt. Der var både ønsker om stille og rolige farver og endnu flere pang-farver. Alt sammen rigtig dejligt, fordi det harmonerer så fint med vores ønske om at styrke Minimums og få endnu mere design og interiør hjem til shoppen.

I Paris var der rigtig mange retninger og forskellige ting – her kan du se lidt af de forskellige ting, som vi blev inspirerede af. Se bl.a. de skønne lamper med legetøj i, de små fine trækasser, der kan bruges til at udstille pynte- og nipsegenstande, det skønne, uimodståelige tapet, der oser væk af fransk charme – de ditto fantastiske lamper, der skaber fest på ethvert børneværelse, de smarte børnemøbler, der bare var så lækre og fine at røre ved og sidde i, samt evigtskønne Donna Wilson der bare laver de lækreste plaider, puder og bamser (og nu også melamin i flere afskygninger).

Filed under: børnemøbler, Maison et object, tapet, udstilling

Leave a Reply

*

*