Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Sebra – så lækkert som altid

Published on: aug 13 2012 by cven

Det er vist ingen hemmelighed, at Sebra har en stor plads hos Minimums (og vores kunder). Men det er til gengæld heller ingen hemmelighed, at Sebra er et af de mest driftige og innovative firmaer, der konstant fornår at fornye sig og videreudvikle, men på en måde, så kollektionerne hele tiden passer sammen med den sidste og den næste. Det er jo en kæmpe fordel, når det er de færreste, der har mulighed for at købe et helt børneværelse på en gang – og forøvrigt godt kan lide at fornye og opdatere i ny og næ.

På CPH KIDS- messen i Tapperihallen i Kbh stod de søde Sebra-piger og viste deres nyeste skud på stammen frem (bogstaveligt fortalt – yngste Sebrapige var Ella på kun 3 uger). Ud over et stk lækker baby kunne de byde på rigtig meget godt. Jeg nævner i flæng: nyt melamin, puslespil, wallstickers, lamper, nye opdaterede senge til drenge og piger – endelig er birketræ tilbage, men nu med farvede tremmer, de fedeste, gennemførte træ-boxe med plexiglas låg i forskellige farver – absolut mine favoritter, forskellige knager (bl.a. nogle rigtig flotte i sort/hvis og en knagerække i multi-farver), søde bamser, finurlige dukker, et fantastisk nyt trækdyr med en skøn lille bambi og ikke mindst 2 søde puder, der slet ikke var til at stå for. Der er helt sikkert en del jeg har glemt, men så bliver I jo bare overraskede 😉 Igen er billederne desværre ikke blevet så gode (forkert indstillet kamera). Håber dog at I kan se noget alligevel ….

Filed under: Uncategorized

Leave a Reply

*

*