Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Hay – my love …..

Published on: aug 11 2012 by cven

Tænker at mit forhold til Hay må være ligesom at være forelsket. På en måde mister jeg helt mæglet, når jeg sidder helt stille og kigger på Hay’s fine, fine katalog. På anden måde er jeg ved at sprænges indeni, for der er bare SÅ mange virkelig flotte, gennemdesignede og lækre ting, der har en sær blanding af noget unikt og alligevel så velkendt over sig. Langt de fleste ting er smukke i sig selv og samtidig praktiske og anvendelige, men aller vigtigst – det er noget af det ypperste danske design – og det er til at få fat i og betale for almindelige, dødelige forbrugere, der ikke har skyhøje budgetter øremærket til design. Tag nu for eksempel Hay sengetøjet – ingen tvivl om at det er gennemtænkt design med en fantastisk kvalitet, der ikke er gået på kompromis med (og -endnu- ikke er kopieret af “high-street” kæderne som Ikea, Ilva og alle supermarkederne) Og så koster et voksensæt kun 500 kr!!! Dét er da okay.

Men dét er kun begyndelsen, for der findes også dejlige sengetæpper, spejle, møbler, viskestykker, æsker, puder, tæpper og meget, meget andet. Et af de næste skud på stammen er knager formet som runde “hoops” – super fede at sætte op overalt i boligen – og så i de skønneste farver. Skal nok skrive mere om de nye Hay-produkter senere, men nu får du lige lov til at nyde billederne og kreativiteten på Hay-standen fra Formland-messen i Herning. Beklager de små billeder – mit kamera var ikke indstillet helt optimalt. Håber at I kan se noget alligevel 🙂

Filed under: Uncategorized

2 Comments to “Hay – my love …..”

 1. Rigtig flot blog med masser af spændende billeder. En fornøjelse at kigge forbi.
  Vil høre om jeg må låne jeres billeder af plastik dyrene hvor der er sat en lysholder ovenpå? Så mine læsere også kan få glæde af ideen. Selvfølgelig laver jeg også et link til jeres blog og skriver pænt om den, så mine læsere også kan kigge forbi din flotte blog.
  Min blog er lonnisverden.blogspot.com
  God dag til dig.
  Klem Lonni

 2. Minimums.dk siger:

  Hej Lonni

  Iiihhh tak for de pæne ord – jeg er stadig på det stadie, hvor jeg ikke tror, at der er noget der overhovedet læser, hvad jeg poster, så det varmer dejligt 🙂
  Ja du må da i hvert fald låne billeder – tak fordi du spørger :)Det ville kun være dejligt med et ekstra link 😉

Leave a Reply

*

*