Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

DIY – et weekend-party-projekt for dig??

Published on: mar 10 2012 by cven

Så er der mere til dig, der er super kreativ, dig der har overskud, dig der ikke ser en speciel udfordring i de små ting, dig der bare elsker at lave tingene selv.
Weekendens projekt hedder “lysholdere” som i “candle holders” som i de mere eller mindre spændende holdere, der skal holde lysene på kagen, når poden engang har fødselsdag. De er egentlig meget festlige, men kan helt sikkert blive spiced mere op. Bare se de her billeder. Kræver nogle dyr (eller smølfer, trolde, riddere eller hvad du nu finder på), lysholdere (selvfølgelig), en skruedims, maling og lys. Så er du sådan set kørende. Hvis du er helt over-the-top kan du få fat i noget maskingtape, så du også kan lave fine striber. Det gode ved det er, at du for det første selv kan bestemme farverne og at dine børn kan stå og kigge beundrende på dig, mens du kreerer og er super-mom.

Der er godt 3 måneder til den næste fødselsdag her i familien, så måske der er en chance for at jeg kan nå det?? Men hvis du alligevel skal i gang – kan du så ikke lige skippe nogle videre til mig :)??

Filed under: DIY, party

6 Comments to “DIY – et weekend-party-projekt for dig??”

 1. Dorthe Thorup siger:

  Ej hvor herligt – Det er lige et projekt for mig:-)

 2. Er det lagkagelys og holdere??

 3. Minimums.dk siger:

  Hej Katrine Nicoline

  Ja det er alm holdere til lagkagelys – selvfølgelig endnu bedre, hvis du kan finde dem i metal (så er det nok div. hjemmesider eller specialkøbmanden du skal have fat i).
  Og god fornøjelse … Send gerne billeder ind af jeres projekter 😉

 4. kristina siger:

  Det er jo en fantastisk ide!!!
  Ganske enkelt!!!

 5. Julie Stuhr siger:

  Det er faktisk en ret fin ide 🙂

Leave a Reply

*

*