Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

DIY lampe – fed lampe til drengene

Published on: feb 13 2012 by cven

Jeg faldt lige over den her super fede DIY-lampe til drengene. Sejt sådan lige at lave sin egen lampe (og denne her virker som en man slipper godt fra og som vil falde i god jord, selv hos de større drenge).
Opskriften kan du finde her på denne blog men den involverer i korte træk noget med: rengøring, masking-tape, spray-maling, ledning, kontakt og pære. Fed ide med at dække eks. vinduer, trinbræt etc. over med masking tape (fordi de ikke skal males) og ellers male nogle af klistermærkerne over, så de er afdæmpede og netop kan ses.
Jeg må indrømme, at jeg godt kunne falde lidt for denne lampe og hvis min søn var vild med biler, forsøgte jeg gerne på stedet. Synes at den er über-cool i mat sort, men man kan selvfølgelig male i hvilken som helst farve, det skal være. Men fed på et drengeværelse, dét er den 🙂

Filed under: DIY, lamper

4 Comments to “DIY lampe – fed lampe til drengene”

 1. Maiken siger:

  den idé er købt, super fin. Vi har brandbilen og den er ramponeret nok til projektet, vi har drengen der elsker biler og mon ikke vi også har ledning, fatning og maling på lager. Skal nok skrive hvis jeg får taget mig sammen.

 2. bykirsti siger:

  Super fed ide!

  Tak for kigget!
  Kig forbi min giveaway

 3. kristina siger:

  Hej…
  Jeg vil bare lige sige at jeg har givet jer en blog-award fordi jere blog er ret så lækker. I kan læse mere hos mig på dutterier.blogspot.com

 4. Virkelig et godt tip (:
  og btw, skøn blog, jeg har modtaget en award som jeg skal videregive til fire -og du får hermed en af mig

Leave a Reply

*

*