Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Foråret i Sebra’s tegn – ikke kun til børneværelser

Published on: feb 02 2012 by cven

Ganske som vanligt står Sebra for så meget fint og ganske uimodståeligt til børneværelserne og børnenes univers. Forskellen denne gang er bare at alle de flotte ting lige så stille sniger sig væk fra børneværelserne, for de kan også sagtens bruges andre steder i huset! Bestemt et plus! Se bare de skønne plexiglas hylder i nye farver, den gennemsigtige sættekasse med en masse rum, den geniale skønne bordlampe med industrielle toner, det flotte nye melamin til drenge og piger, de praktiske opbevaringskasser i 3 størrelser, den unikke loungestol, de dejligste strikkede rangler, tøjdyr mm, fantastiske puf i flere farver og ikke mindst det mest fantastiske sengetøj. Kilisengen kan sagtens bære andre farver end sort og hvid, så nu kan du få den i petroliumsblå og lavendellilla. Hvad siger du så?? Hvis ikke en hel del af disse skønne ting kan bruges udenfor børneværelserne, så ved jeg snart ikke….
De fleste varerne kommer i løbet af foråret (tremmesengene er allerede på lager), men sengetøjet på du vente på helt til slutningen af juli. Hold ud – der er godt i vente.

Filed under: kiliseng, Sebra

Leave a Reply

*

*