Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

DIY – hvorfor købe dyrt legekøkken

Published on: dec 04 2011 by cven

Nu er tid jo som bekendt gået hen og blevet trendy – ja nærmest en luksusvare, der kun er få forundt, men som (rigtig) mange sukker efter.

Men hvis du hører til en af dem, der liiige føler, at der er oceaner af tid (eller at den sparsomme tid i hvert fald ikke skal bruges på letkøbte løsning – læs: drøne rundt i 50 butikker i jagten på den mest perfekte (og billigste) løsning)så er det bare med at åbne øjnene og følge med her. For vi giver dig løsningen på den perfekte julegave, som du kan bruge … ja, lad os bare sige et par timer på, men så til gengæld få det liiige som du gerne vil have det.

For ja, det er de forjættede legekøkkener, som jeg taler om. Been there, done that – shit det er svært at finde lige dét køkken, som man synes kan pryde inde i husets køkken eller stue. Gudskelov er vi ovre det nu, men gad egentlig godt at udfordre kreativiteten med den her opgave.

Tænk hvad man kan få ud af et lille undseeligt natbord (og lidt fingersnilde, maling og diverse). Nu er det ikke fordi jeg synes, at netop dette legekomfur et underskønt (faktisk slet ikke), men jeg synes dog, at det er super genialt at bruge de midler man nu har og så skabe noget ud fra ens fantasi.
Og hvem siger CO2-neutralt, klimavenligt, genanvendelses-bevidsthed og …?

Filed under: DIY, legekøkken

3 Comments to “DIY – hvorfor købe dyrt legekøkken”

 1. Mamameena siger:

  skal selv til at igang 🙂 så vil meget gerne have nogle flere oplysninger step by step ? 🙂 især hvor i har fundet baljen til vasken og selve handhanen?? og hvordan sætter man vandhanen på?

 2. Minimumsdk siger:

  Hej Mamameena

  Vi har ikke selv lavet denne, så jeg kan desværre ikke hjælpe dig. Mit bedste bud på vask og hane er et byggemarked – de plejer at have mange spændende ting. Måske en foderskål til hunde eller kalve passer ind (vi har sådan en foderstof-forretning ikke så langt herfra)?? Eller et lille vaskefad – det fandt vi til vores legekøkken, da den oprindelige knækkede.
  Held og lykke – vi hører gerne om projektet/ser resultater, når du er færdig 😉

 3. Hvor er det da bare helt fantastisk. WOUW!

Leave a Reply

*

*