Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Skrivebordspimp … ja tak!

Published on: sep 05 2011 by cven

Jeg ved af gode grunde ikke, hvordan tingene er hjemme hos jer. Men her hos os er der til tider ret kaotisk. Det er ikke kun vasketøj, legetøj, duppeditter og dimsenoter, der fylder i landskabet. Men også blyanter, tuscher, viskelæder, hulmaskiner, tape i alle afskygninger, linialer, pensler, elastikker i alle tænkelige former og farver, clips osv. osv roder rundt omkring i huset. Nærmest intet af det indtager deres respektive pladser, og det er ikke fordi, tingene ikke HAR en plads – nævner i flæng skriveborde, penalhuse, æsker, skuffer etc.

Men måske er det bare ikke sjovt nok at rydde op? Måske kunne tingene stilles op på en pænere måde, så det både er dejligt og inspirerende at se på og sjovt at sætte på plads.
Jeg har surfet lidt rundt sammen med min bedste ven Google og sørme om ikke der dukkede en masse interessante muligheder op. Hvad siger du etc. til et pindsvin, en regnbue, en trendy træstub etc??
Nu er problemet bare at vælge.

Filed under: indretning, interiør, Skrivebord

Leave a Reply

*

*