Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Hvis bare man havde sådan et værelse …..

Published on: jul 14 2011 by cven

Hvis bare man havde sådan et værelse, ja …. suk ….. så ville man måske kigge lidt mere indenfor, hvor børnene kunne lege end udenfor, hvor sommeren er typisk dansk .. 20 grader og pis-øs-regnvejr og slet, slet, slet ikke SPOR sjov (medmindre man har en eller anden mani med at hoppe umanerlig meget i vandpytter og sjappe rundt i mudder).
Ved godt at det er lidt overdrevet men helt ærligt, forestil jer lige at være 3 år og kunne rutche rundt på sit eget værelse!! Dét ville da være coolt.
At værelset så også indeholder fede designer ting som Panton stole, Fatboy-sækkestol, wheelie bug og et bord/stolesæt jeg ikke helt kan lokalisere er da heller ikke så skidt i min verden. Og både en rutchebane, vinduer og en gynge på værelset? Ja hvorfor ikke? Mon nogen ved hvor bord/stolesættet er fra??
Men et dejligt ryddeligt rum er det unægteligt – så længe det varer! Måske lidt inspiration til jer på denne skønne, grå dag …?

Filed under: ideer til børneværelse, indretning, panton stol

2 Comments to “Hvis bare man havde sådan et værelse …..”

  1. Er sikker på det ville være populært herhjemme. Også størrelsen :o)

  2. Rikke siger:

    Det er super lækkert! Det kræver vist lidt højere til loftet end vi har hjemme:)

Leave a Reply

*

*