Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Smallstuff …. måske med touch af Minimums!

Published on: jul 13 2011 by cven

Smallstuff er et dansk mærke, der efterhånden har en del år på bagen. I lang tid lavede de kun små søde hæklede ting, men er siden vokset sig større og stærkere, så de i dag spænder vidt. Der er kommet flere og flere ting med i deres kollektioner, så nu kan man udover små hæklede ting også finde en masse interiør som gulvtæpper, puder, sengetøj, sengerand osv.

Kollektionerne består af en masse basisvarer som sengetøj, puslepuder, legetæpper, sengetæpper etc., der går igen og igen flere år af gangen.

Heldigvis kommer der tit nyheder til og den sidste nye er jeg personlig lidt stolt af! Jeg har igennem længere tid været i dialog med ejeren af Smallstuff Sidsel og presset på for at hun skulle lave noget sengetøj med små blomster på.

Tænkte at det ikke fandtes på markedet (jeg har i hvert fald ikke liiige kunne opstøve noget)og at der godt kunne være brug for noget anderledes mønster i disse grafiske tider. Og vupti – godt et år efter er den nye skønne serie “blomster” en realitet med tekstil med skønne små gule blomster på den ene side og små hvide prikker og lilla bundfarve på den anden. Det er selvfølgelig ikke min skyld, at serien er blevet færdigdesignet og produceret, men alligevel – lidt stolt må man vel godt være??

Filed under: sengerand, sengetæppe, sengetøj, Smallstuff

Leave a Reply

*

*