Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Skrivebord … kan det virkelig være så svært??

Published on: jul 05 2011 by cven

I det sidste stykke tid er jeg begyndt at tænke på skriveborde – ikke de der klassiske løsninger, næææh, gerne noget der er lidt originalt. Og er I klar over, hvor svært det er at finde???
Grunden til min pludselige interesse for skriveborde er den, at min datter skal starte i skole efter sommerferien. Jep 02 på Helsinge Realskole skal hun husere i, så vogt jer derude …! Men når man sådan skal starte i skole, skal man jo også til at lave lektier og så skal man vel have sit eget skrivebord med dertilhørende fancy remedier. Jaaa, jeg ved godt at lektielæsningen sikkert alligevel kommer til at foregå nede ved spisebordet ligeligt fordelt mellem computere (for det er også vores skrivebord), tallerkener og diverse rod. Men ok indrømmet … JEG vil godt have at hun får et skrivebord som hun – potentielt – kan sidde ved …. engang ud i fremtiden.
Derfor har jeg været på lidt inspirationsjagt rundt omkring og har fundet en masse fede billeder, som jeg gerne vil dele med jer. Måske I står i samme situation som mig?? Jeg fandt f.eks ud af, at der lige pludselig var en hel masse at vælge imellem: væghængte, lange, korte, runde, “underligt”-formede, helt almindelige men med flotte ben, store ekstraordinære kontor-agtige skriveborde osv, osv, osv

Filed under: børneværelse, Skrivebord

One Comment to “Skrivebord … kan det virkelig være så svært??”

  1. Anonym siger:

    Sidder selv og søger på væghængte skriveborde – ikke nogen nem søgning:-( Vi købte for nogle år siden et væghængt skrivebord fra Junior Living i den blå avis og det har hun været super glad for – så nu hvor det er tid til den næste i række at få skrivebord på værelset – som i vores hus er mikroskopiske:-) – ville jeg lige ind og se hvad jeg kunne finde – om end ikke andet en så endnu et fra Junior Living. De har dog ikke netbutik og ikke nogen at de forhandlere de henviser til har åbenbart skrivebordet:-( Hvis sdu ahr et godt link eller tip til væghængte skriveborde vil jeg blive super glad. hilsen mor til 2

Leave a Reply

*

*