Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Har du set … Sarah Riegel??

Published on: feb 11 2013 by cven

Hvis ikke du har set de skønne grafiske prints fra Sarah Maria Riegel vil jeg næsten antage, at du har bladret hurtigt igennem div. boligblade og ikke følger fast med her hos Minimums. For printene har i dén grad fået fokus (og positiv respons) fra op til flere toneangivende boligmagasiner. Og de er da også både fine, smukke og ganske farverige med deres finurlige former, skønne, skønne farver og foranderlige udtryk. Og så passer de ikke kun ind i stuen og de stilrene hjem, men er også super til børneværelserne og de mere farverige hjem.

For ikke så lang tid siden loddede vi en plakat væk i Minimums Facebook-konkurrence til gengæld for en beskrivelse af motivet. Og jeg må sige, at der kom mange interessante bud lige fra ulve til Tivoli-slotte – fælles var dog de glade farver og flotte geometriske mønstre, der inspirerede til historie-fortælling. Der er da også noget for enhver smag med både lidt kradse, opsigtsvækkende farver til de mere douce, bløde og neutrale farver. Mon ikke vi ser meget mere til Sarah Maria Riegel’s smukke print og illustrationer i fremtiden – jeg håber det i hvert fald??

Filed under: geometri, Prints og illustrationer, Sarah Riegel

Leave a Reply

*

*