Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Småfolk …. også for de lidt større!

Published on: maj 17 2011 by cven

Så er alt det nye accessories fra Småfolk kommet ind – og sikken farveorgie, der blev spyttet ud af kasserne. Sengetøj i de mest utrolige farver: orange/lilla, gul/brun, lilla og lysegrøn. Nogle af farverne var jeg helt ærlig lidt skeptisk ved – var det noget, som man kunne indrette med, passede de ind i børneværelserne etc? Men mine bekymringer er blevet gjort til skamme. Allerede nu har alle farverne vist sig at være overordentlige populære – og især de lidt mere specielle orange/lilla og gul/brun. Måske fordi disse kombinationer er lidt mere vovede, oser væk af 70’er retro og i dén grad henvender sig til hardcore Småfolk’s fans.

Det er heller ingen hemmelighed, at jeg har bjæffet op om sengerande, nærmest hver gang jeg har talt med Småfolk. Og nu … endelig …. efter knapt 2 år er de kommet frem med to modeller – en lilla og en blå. Og de er virkelig fine må jeg sige!

Nogen synes, at æblerne vender forkert, men det er der 2 grunde til: a) babyerne kan bedre se dem på denne led b) hvis æblerne skal vendes på højkant kommer sengeranden til at koste ca. det dobbelte (og dét tror jeg ligegodt bliver for meget – selv for trofaste fans).
En overraskelse inde på messen var helt sikkert, at der nu også kom soveposer fra Småfolk. De findes i både baby og juniorstørrelse, men vi har dog valgt kun at tage junior hjem, da de kan bruges i meget længere tid og kun koster 50 kr mere end dem til babyerne. Jeg ved at mine unger er begyndt at efterspørge soveposer – simpelthen fordi de er ultra hyggelige og super fede at ligge og gasse sig i eller lege hule med osv.

I efteråret fik alle vi forhandlere en fin lille gave fra Småfolk – mens vi pakkede ud kom den sødeste halskæde frem med akryl-æble og snor i flotte farver. Jeg er super glad for halskæderne og går med dem jævnligt – har flere forskellige farver, så jeg kan bytte rundt på snorene og æblerne og selv lave mine egne kombinationer. En dejlig casual måde at dresse op på en lidt sjov og uhøjtidelig måde.

Jeg tror aldrig, at jeg har mødt en små-børnsfamilie, der ikke har ca. ½ mia. stofbleer liggende. Småfolk’s hører helt klart til de lidt mere festlige af slagsen med både kraftige og blide farver.Jeg ærger mig helt over, at jeg ikke har (lige så meget) brug for dem mere — for man kan da altid bruge en eller to til pudseklude. Vinduerne skal jo også pudses med stil 🙂

Filed under: sengerand, sengetøj, Småfolk, sovepose

Leave a Reply

*

*