Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Hvad kan man forvente af Sebra ….

Published on: feb 08 2011 by cven


Indrømmet, jeg er lidt forudindfattet, hvad angår Sebra… helt ærligt, jeg går blandt alle de fine ting hver dag og bliver egentlig aldrig rigtig træt af det. Helt vildt fine materialer, sjovt og gennemtænkt design og ikke mindst helt fantastiske farver og mønstre er med til at gøre mærket til en oplevelse hver dag.
Jeg må sige, at Sebra har været inde i en rivende udvikling, siden vi startede med mærket for godt 3 år siden. Meget, meget positivt i mine øjne. Selvom der altid har været noget unikt over Sebra (også dengang de kørte deres fantastisk fine 50’er inspirerede serier) er det med mine øjne kun blevet bedre med årene (jeg kunne nu også rigtig godt lide det dengang). Så for at svare på mit eget spørgsmål: “Hvad kan du forvente af Sebra..” vil jeg sige .. EN HEL MASSE GODT, GODT, GODT!!.
Det er jo ingen hemmelighed, at jeg netop har været inde på messen og har set alle de fine ting, der kommer frem i løbet af de næste godt 3 måneder (mange af tingene kommer allerede i løbet af marts).
Noget af det der imponerede mig aller mest var bl.a. den nye melamin serie med de vilde dyr: slange, giraf, abe og flamingo til pigerne og krokodille, abe, næsehorn og giraf til drengene. Det var bare SÅ fint og slet, slet ikke til at stå for. At dyrene, landskabet og bilerne nu også kommer på madkasser og drikkedunke (med den smarteste, 100% vandtætte lukning) bliver det hele bare endnu bedre af. Sebra har lyttet efter jer kunder, så denne gang er der kommet en kniv med i det populære bestik.
Selvfølgelig var der også mange andre skønne ting, bl.a. den berømte Kiliseng i 2 nye farver: coral og sart lyseblå. Farverne går selvfølgelig igen på mange af møblerne eks. træskamlerne og bænkene med de gode opbevaringsrum og det nye hyldesystem med mange rum i forskellige højder.
De ellers så populære dukke Lise og dukke Anna udgår desværre også, men ind kommer de mindst lige så skønne Viola og Rosa – sammen med en skøn, skøn dukkevogn i coral rattan. Fine rangler, patchwork tæpper, gulvtæpper, regnslag til barnevognen og det fineste sengetøj med print af ugler og blomster til pigerne og biler og vejskilte til drengene ser også dagens lys i april/maj – meget retroagtigt og i skønne farver som lilla, coral og forskellige blå nuancer.
Babytæpperne, der så helt hjemmehæklede ud med mønstrede firkanter i forskellige farver, var helt utrolige og kommer klart til at høre til nogle af favoritterne. 3 søde, sjove og flotte plakater var også svære ikke at tage med hjem – jeg er sikker på at de kommer til at konkurrere skarpt med Småfolk plakaterne om hæderspladserne på børneværelserne. Søde og meget livagtige var de i hvert fald.
Så jeg glææææder mig til de første kasser begynder at dukke op – og heldigvis varer det ikke så længe – midten af marts siger de søde Sebra-piger. Er også SÅ spændt på at høre din mening …

Filed under: børneværelse, hylder, interiør, madkasser, melamin, møbler, Sebra

4 Comments to “Hvad kan man forvente af Sebra ….”

 1. Anonym siger:

  Hvor ser det bare skønt ud! 🙂 Elsker Sebras produkter! Ved du, om I får sengeranden med blomsterne/uglerne til piger i marts?

 2. Camilla siger:

  Hej

  Hvis alt går efter planen, så lander sengetøj, sengerand og div. pusleting hos os i starten af juni. Vi håbede også at kollektionen kunne komme lidt tidligere, men ting tager tid og fine ting tager lidt længere 😉 Så der må desværre findes tålmodighed frem lidt endnu …

 3. Anonym siger:

  Hvor og hvornår kommer Sebras regnslag på hylderne??

 4. Minimums.dk siger:

  Regnslaget skulle gerne være her i løbet af April måned – sats på midt april 😉

Leave a Reply

*

*