Drappa Dot – nu lidt lettere ….

Published on: sep 22 2010 by cven


Er du en af de mange Drappa Dot fans?? Så vil du sikkert glæde dig i denne tid. Ikke kun er der kommet rigtig mange nye styles ind i fantastiske farver og kvaliteter (som vanligt), men hvis du er en opmærksom shopper vil du sikkert også have bemærket, at vi har lavet lidt om under Drappa Dot. Nu kan du øverst oppe (på billederne) vælge mellem baby eller junior styles. Så ved du, hvad der er til at få fat i den aldersgruppe du skal bruge. Synes selv at der er ikke noget så irriterende som at sidde og rode rundt i babytøj, når nu man skal bruge str. 128 eller omvendt.
Måske du allerede har kigget på nogle af alle de nye ting, der er kommet?? Noget af det, der har været ret populært er bl.a. det fine sæt i mintgrønt fløjl med ballonnederdel, vest, bukser og jakke.
Men jeg må også fremhæve den fantastiske lilla velourkjole (øverste billede), som bare er så fed og lækker i kvaliteten (og det siges af en, der ABSOLUT ikke er til velour – kan ikke lide at røre ved det …). Men det er en virkelig dejlig kjole, der falder rigtig flot og er god og dejlig varm til den kolde periode, vi går ind i. Det er rigtig sødt de lilla leggings med sølvstriberne indeunder.
Undertøjet er også af en rigtig dejlig kvalitet. Undertrøjen er god lang og trusserne har ikke dumme syninger, der generer (synes jeg tit at de lidt billigere mærker har).
Det flotte grafiske print har også været meget populært i de andre sæsoner. Nu er det kommet i en lidt douce- grøn farve med guldmønster – rigtig, rigtig sødt. Og så er det ligesom grundstammen i hele kollektionen – passer bare til det hele.
Jeg kunne blive ved med at fremhæve ting for altsammen er bare så fint og lækkert i farverne og kvaliteten. Men hvad synes du?? Kunne være så interessant med lidt meninger fra jer brugere….

Filed under: Drappa Dot, efterår, kjole, print, undertøj

Leave a Reply

*

*