Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

UDSALG og nyheder ….

Published on: aug 02 2010 by cven


Udsalg og nyheder hænger somregel sammen – der skal sælges ud af det ene for at gøre plads til det andet.
Udsalget har allerede været godt i gang i en måneds tid nu, og der er ved at være tyndet godt ud i det. En del af tilbuddene som eks. Pinocchio-tæppet, flere ting fra Sebra, sengetøj fra Småfolk etc. udløber søndag d. 8. august, så hvis du er lun på nogle af disse ting, er det ærgeligt ikke at slå til, mens du stadig kan spare lidt cool cash. Men bare rolig – udsalgskassen når IKKE at blive tømt af den grund.

Nyhederne er allerede så småt ved at komme ind. I denne uge er Sebra og Bystroom kommet med fine, fine ting. Vores “nyheds-kasse” har længe irriteret mig, fordi den hurtigt bliver stor og er svært at hitte rundt i, hvis man kun lige er interesseret i det sidste nye. Vi kan desværre ikke ændre set-up’et på systemet, så den tager alt med i alfabetisk rækkefølge – det kan betyde, at du skal igennem en hel del sider for at holde dig up to date. Men frygt ej mere … vi har netop lanceret en mulighed, der gør det lidt nemmere for dig lige at poppe ind og holde øje. Fremover inddeler vi nyhederne i måneder, således at du nemt kan klikke ind på eks. august for at se alt det, der er kommet ind i denne måned (eller i en af de foregående måneder, hvis ikke du – endnu – er blevet Minimums-afhængig og skal have det ugentlige fix). Vi satser på at have 3 måneder at vælge imellem, men der går selvsagt lidt tid før du kan opleve dem alle 🙂 Med tiden sletter vi helt den store boks, hvor det hele fremgår efter alfabetet. Og det var alt for Nyhederne-update ….

Filed under: By Stroom, nyheder, Sebra, udsalg

Leave a Reply

*

*