Møbler til børneværelset

Fra børneværelse til ekstra værelse

Når dine børn engang flytter hjemmefra, står du pludselig med et eller flere værelser, der ikke længere skal bruges til det, der først var hensigten. Dette eller disse værelser er nu enten tomme, eller bliver ikke længere udnyttet. Der er dog mange måder, hvorpå du kan få glæde af et ekstra værelse i dit hjem.

Hav et gæsteværelse

Når dine børn flytter hjemmefra, kan du sørge for, at du stadig har et ekstra værelse, som gæster kan bruge, hvis de har brug for en overnatning. Flytter dine børn til en anden by, kan det også være fordelagtigt at have et værelse ledigt, når de kommer hjem på besøg. Ydermere kan værelset have en ekstra funktion, foruden at være soveplads for dine gæster. Du kan eksempelvis bruge værelset som kontor, og så have en seng eller sovesofa stående, når du får overnattende gæster. På den måde kan du udnytte rummet på bedste vis, så det ikke ender med at stå tomt.

Lav dit eget træningsrum

En anden god idé kan være at forvandle det gamle værelse til et træningsrum. Har du et træningsrum derhjemme, slipper du for at skulle være medlem af et fitnesscenter og stå i kø for at bruge de redskaber, du gerne vil træne med. Du kan eksempelvis tage et kig på www.gorillasports.dk, der har et kæmpe udvalg af træningsredskaber og maskiner, du kan købe til dit hjem. Der er en hel kategori med udstyr til hjemmetræning, så du vil med sikkerhed kunne finde de redskaber, du har brug for på, så dit træningsrum bliver lige, som du ønsker.

Hvilket udstyr har du brug for?

Hvis du vælger at forvandle børneværelset til et træningsrum, bør du sørge for at isolere gulvet, så du ikke ødelægger det og gør det behageligt at træne. Det kan være en god idé at lægge et decideret træningsgulv. Du kan finde et på www.gorillasports.dk, der både er lydisolerende og skridsikkert, mens det samtidig beskytter dit gulv. I henhold til træningsredskaber kommer du langt med nogle håndvægte, kettlebells, en stepbænk, en pilatesbold, en måtte og eventuelt en TRX. Det handler alt sammen om dine træningspræferencer og ikke mindst værelsets størrelse. Du vil også kunne finde smarte styrketræningsmaskiner, som gør det muligt for dig at træne én eller flere muskelgrupper derhjemme. Ydermere kan du finde løbebånd, der kan klappes sammen, og andre konditionsmaskiner, der ikke fylder meget.

Få mest muligt ud af den ekstra plads i hjemmet, når børnene flytter hjemmefra. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du skal blot gøre op med dig selv, hvad der giver bedst mening for dig at bruge værelset til – om det så skal være et gæsteværelse, et påklædningsværelse, et træningsrum eller noget helt fjerde.

You May Also Like