Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/minimums.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Maison et object – je t’aime

Published on: sep 17 2012 by cven

Som I sikkert allerede ved, var vi i sidste uge i Paris på den store møbel- og interiørmesse “Maison et object”. Og sikken inspiration!! Messen var enorm og selvom vi var blevet advaret på forhånd, var det noget overvældende. Forestil dig størrelsen på en af de store haller i eks. Bellacenteret i Kbh og gang den med 6 – så har du bare den ene hal!!! Der var 8 haller ialt fyldt med alverdens ting og sager: interiør som puder, sengetøj, nips,ure, møbler, lamper, tæpper, æsker, opbevaring, legetøj, duftlys, ting til bordet, falske blomster, duge, lysestager, spøjse figurer og meget, meget mere.

Der var vitterlig ALT, hvad man kunne have lyst til – og i flere forskellige afskygninger. Vi fandt virkelig mange fine ting, som vi arbejder videre på at tage hjem – noget nu, noget senere. Vi nåede selvsagt ikke det hele, men (forhåbentlig) det aller vigtigste. Jeg fik allernådigst lov til at tage lidt billeder til jer (fotografering var strengt forbudt derinde), så I kan fornemme lidt af universet og (nogle) af alle de skøre påfund. Øverste billede viser et 3 meter højt G lavet som et fuglebur og billedet herunder er fra en stand, hvor de kun solgte alle mulige dyr, skeletter, gevir og lign. pakket ind i gamle korsstingsbroderier.

Fatboy var selvfølgelig også repræsenteret med en kæmpe stand, der var ret så imponerende med deres store sækkestole i utallige farver, skønne klare lysekroner og kæmpe bamser.

Danske VIPP præsenterede den skønneste skraldespand, jeg nogensinde har set!! Den fik virkelig mit hjerte til at banke hurtigt, og jeg var parat til at købe den på stedet! Måske fordi den var usædvanlig Bling-Bling og overstrøet med Swarowski-sten i form af flag fra hele verdenen. Den var taget frem i anledningen af OL-året og for at sætte fokus på deres unika designerspande, der bortauktioneres. Se mere på Vipp’s hjemmeside og blog (og se også lige deres nye fine karamik).

Artecnica står for mig som noget af det skønneste, skøreste og mest geniale design, der altid overrasker. Jeg er virkelig skudt i deres uroer, lysestager og lamper, som du kan se et lille udvalg af her:

Senere på ugen kan du se nogle af favoritterne og lidt “darlings”, som vi flirtede lidt med.

Filed under: artecnica, fatboy, Maison et object, udstilling

Leave a Reply

*

*